Paven live på Nettet

Fra og med den 15. august, høytiden for Marias opptagelse i Himmelen, blir det mulig å ta inn Paven live via Vatikanets internettsider på http://www.vatican.va/. Vatikanets internettkontor har i samarbeid med Vatikanradioen og Vatikanets TV-senter jobbet på spreng de siste månedene for å gjøre dette mulig, melder Vatikanets pressekontor. Pavens onsdagsaudienser, søndagens Angelusbønn og andre feiringer med Paven, både i Peterskirken og rundt om i verden vil bli overført på denne måten.

Vatikanets hjemmesider, som har blitt en stor suksess, har til nå tilbudt bl.a. viktige kirkelige dokumenter på ulike språk, samt bilder og generell informasjon. Med live-overføringene vil dette tilbudet nå bli betraktelig utvidet.

av Webmaster publisert 13.08.1998, sist endret 13.08.1998 - 14:44