Mirakel på forbønn av "Den smilende paven"?

Roma (Kathpress) - Det skal ha skjedd et mirakel etter påkalling av pave Johannes Paul I, som døde for ganske nøyaktig 20 år siden etter bare 33 dager i Peters stol. Milano-avisen Il Giornale forteller at en ordenssøster fra regionen Veneto har bevitnet historien. Hun forteller at en slektning av henne hadde en uhelbredelig hjernesvulst, men på uforklarlig vis ble hun frisk etter at en annen ordenssøster hadde bedt om hennes helbredelse ved pavens grav. Tretten år etter miraklet lever kvinnen ennå, hun er nå 56 år gammel og arbeider i landbruket.

Avisen forteller videre at det fra Veneto, hvor den senere pave Johannes Paul I virket som sjelesørger og biskop, og fra resten av verden er samlet inn mer enn 100.000 underskrifter på kravet om at det må innledes en saligkåringsprosess for "Den smilende paven".

Kathpress 21. august 1998 / o: pe