Pavens e-postkasse overfylt og stengt

Vatikanet - KI (KAP) - Pave Johannes Paul II har mottatt så mye elektronisk post at Vatikanet har måttet fjerne den pavelige e-postkassen fra Vatikanets web-side. Dette erklærte Vatikanets talsmann, Joaquin Navarro-Valls, i et intervju fredag med det italienske teknologiske tidsskriftet «Panorama Next». I følge magasinet kommer det også etter dette tiltaket fortsatt inn over 400 e-post daglig. Hvor mange av dem som er rettet til paven personlig, ble ikke opplyst.

Navarro-Valls føyde til at det ville være ønskelig at de troende først vendte seg til sin regulære sjelesorger med sine spørsmål og problemer, og ikke direkte til paven. Talsmannen bekreftet at pave Johannes Paul II stadig holder seg oppdatert om utviklingen av Internett. Det interesserer ham som «et medium som rekker langt ut over grensene for den kristne geografien».

KI/KAP (KathPress/Katolsk Informasjonstjeneste, o:pe)

av Webmaster publisert 02.11.1999, sist endret 02.11.1999 - 12:46