Mariaholm søker ny daglig leder

Mariaholm, Oslo katolske bispedømmes kurs- og leirsted for barn, unge og voksne, ligger ved Øyern omkring 10 km. nord for Spydeberg i Østfold og 50 km fra Oslo. Det er overnattingsplass til 70 gjester. Brukere av stedet er først og fremst katolske grupper, særlig ungdom, men også offentlige instanser, som kommuner og skoler, Den norske kirke m. fl. Vaktmesteren har halv stilling, og kjøkken- og vaskepersonale arbeider på timebasis.

Vår daglige leder, Kristin Johnsen, ønsker å gå over i andre kirkelige oppgaver etter utløpet sitt engasjement. Stillingen som daglig leder blir derfor ledig fra 1. august 2000. Det er ønskelig med en tids overlapping, slik at tiltredelse for ny daglig leder vil være aktuelt allerede i 2. kvartal. Stillingen er åpen også for dem som vil begrense seg til å gi ett eller noen år for Kirken med ungdom i sentrum. Vi skulle gjerne ha et godt kjøkken, som i dag.

Oppgaver:
Ledelse
Deltakelse i den daglige virksomheten
Kvalifikasjoner:
Forankring i Kirkens grunnholdning
Helst utdannelse som kokk eller erfaring fra kjøkken
Selvstendig og driftig
Evne til samarbeide
Personlig egnethet vektlegges

Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Kristin Johnsen, telefon: 69 83 97 50;
styreformann Trond Emil Berger, telefon privat: 64 94 15 38;
kansellist Ulrik Sverdrup-Thygeson, telefon kontor: 23 21 95 19

Søknad med vedlegg sendes til Oslo katolske bispedømme, Akersveien 5, 0177 Oslo. Søknadsfrist er 15. januar 2000.

av Webmaster publisert 18.11.1999, sist endret 18.11.1999 - 19:00