Bispesynoden utsatt til 2001

Vatikanet- KI (VIS/Zenit) - Generalsekretariatet i Bispesynoden har annonsert at den 10. ordinære bispesynoden, som var berammet til neste høst, er flyttet til 2001 på grunn av pavens travle timeplan neste år. Datoen vil annonseres senere. Temaet blir det samme som tidligere annonsert: «Biskopen, Jesu Kristi tjener for Verdens håp».

I følge kommunikeet ble det sjuende møtet i det niende ordinære råd for Bispesynoden holdt i Vatikanet 16. og 17. november under forsete av kardinal Jan P. Schotte, generalsekretær for Bispesynoden. I tillegg til generalsekretæren deltok fire kardinaler, fem erkebiskoper og fire stabsmedlemmer fra sekretariatet på møtet.

Vatican Information Service og Zenit 20. november 1999; o: pe KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)

av Webmaster publisert 26.11.1999, sist endret 26.11.1999 - 14:35