Ordens-websiden får ansiktsløftning

Roma - KI (Zenit) - I Roma pågår nå det 56. møte for ordensledere, og i den anledning har ordenenes webside fått en ansiktsløftning. Fra 16. november har siden hatt flere nyheter. Den første utgaven av siden ble laget i oktober 1997 i anledning av det internasjonale møtet for unge ordensfolk i Roma. De siste endringene og utvidelsene av websiden er den tredje på to år. I følge de ansvarlige forsøker den nye layouten å gi bedre og mer variert informasjon om den rike verdenen av ordensdolk over hele verden.

I tillegg vil siden bli et kommunikasjonsinstrument i disse menneskenes tjeneste for Kirken, slik at de kan bli i stand til å uttrykke med sine liv karismaen ved det konsekrerte liv, i hele menneskehetens tjeneste. I tillegg til å tilby tilknytning til andre websider, blir det nå laget en stor database med viktig informasjon om mer enn 1.500 ordener og kongregasjoner over hele verden, i tillegg til de nasjonale og regionale føderasjonene og konføderasjonene over alt på kloden.

Et annet tillegg til den nye siden er biblioteket, hvor det vil finnes materiale om konsekrert liv, i tillegg til en avdeling om Jubileet samt andre vesentlige forbedringer.

Zenit 28. november 1999; o: pe KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)

av Webmaster publisert 03.12.1999, sist endret 03.12.1999 - 20:59