Ny inngang til Vatikanmuseet

Vatikanet - KI (CWN) -Johannes Paul II vil den 7. februar presidere ved den seremonielle åpningen av en ny inngang til Vatikanmuseet. Dette er et av de største renoveringsprosjektene som blir gjennomført i forbindelse med Jubileumsåret.

Hvert år besøker rundt tre millioner pilegrimer og turister Vatikanmuseet, som inneholder utallige kunstneriske mesterverk. For de fleste besøkende er høydepunktet Det sixtinske Kapell, som selv har vært gjenstand for omfattende restaurering i siste månedene.

Den nye inngangen, som vil dempe sammenstimlingen i museet, er nå klart til åpning - før hovedrushet av pilegrimer, som ventes å begynne til våren.

Catholic World News 21. januar 2000; o: pe KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)

av Webmaster publisert 27.01.2000, sist endret 27.01.2000 - 11:13