Roma venter 4½ millioner besøkende i vår

Roma - KI (KAP) - I månedene februar, mars og april ventes til sammen 4½ millioner pilegrimer og turister til Roma, og dette er en økning på 22% i forhold til i fjor. I følge en prognose fra det statlige «Jubileumskontoret» vil 2/3 av disse være italienere. Den største tilstrømmingen ventes i påskemåneden april - da vil det i følge prognosen komme 2,1 millioner mennesker. Et uvanlig høyt antall planlagte Romareiser i månedene februar og mars (over en million besøkende hver måned) tyder i følge kontoret på at mange turister søker å unngå tidspunktene når de største folkemengdene ventes, og dermed sørger de for en avlastning på de tradisjonelle toppmånedene.

KI/KAP (KathPress/Katolsk Informasjonstjeneste, o:pe)

av Webmaster publisert 08.02.2000, sist endret 08.02.2000 - 14:00