Prest kritiserer «judaser» som går tidlig fra messen

London - KI (CWN) - I Worcestershire i England har en prest advart de av sine sognebarn som forlater søndagsmessen før den er slutt ved å minne dem om at forræderen Judas var den første som forlot Den siste nattverd. P. Patrick Brannigan sjokkerte noen i menigheten i St. Peter's Church i Bromsgrove ved å fortelle dem at han visste at folk forsvant fra de bakerste benkene straks han snudde ryggen til.

Presten sier til avisen Universe: «Jeg vet at det var litt slemt av meg, men jeg er lei av folk som tripper ut mens jeg står vendt mot alteret under slutthymnen. De bakerste benkene er fulle når jeg gjør dette, men når jeg snur meg, er de tomme. Jeg minnet dem om at Judas var den eneste som forlot Den siste nattverd tidlig».

Noen av «rømlingene» hevder at de ikke har noe valg hvis de ikke skal komme for sent bussen hjem, men p. Brannigan sier at den unnskyldningen ikke forklarer en slik «eksodus». Han bemerker: «Jeg er sikker på at mange må nå en buss. Men hvis alle skal det, ville bussen være full før den kjørte av gårde».

CWN - Catholic World News

av Webmaster publisert 11.02.2000, sist endret 11.02.2000 - 17:56