Biskopen av Civitavecchia svarer The Times

Roma - KI (Zenit) - I den italienske byen Civitavecchia felte en statue av Jomfru Maria for et par år siden tårer av blod - et fenomen som fortsatt ikke har blitt forklart. Byens biskop, Girolamo Grillo, har nå tatt affære overfor den engelske avisen The Times, som i en artikkel nylig forklarte de ulike triksene som kunne brukes for å produsere et slikt fenomen. Artikkelen brakte også et kart som viste steder der det var meldt om slike fenomener, inkludert Civitavecchia.

«Jeg finner det vanskelig å snakke om svindel når det var 60 vitner, blant dem må jeg regne meg selv», skriver han. «For meg er det nok å se hva som har skjedd med den lille kirken som huser statuen: Den har blitt et sted av bønn og omvendelse for mange, mange personer fra hele verden. Alle er fri til å tro eller ikke».

Zenit 8. februar 2000; o: pe KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)

av Webmaster publisert 15.02.2000, sist endret 15.02.2000 - 09:15