Felleskirkelig Plattform for Fred og Forsoning søker koordinator

Felleskirkelig Plattform for Fred og Forsoning er et samarbeid etablert av Caritas Norge, Norsk Råd for misjon og evangelisering (NORME), Mellomkirkelig råd for Den norske kirke, Kirkens Nødhjelp og Norges kristne råd.

Målet er å fremme kirkens fredsoppdrag gjennom å styrke norske kirker og kirkelige organisasjoners internasjonale engasjement og samarbeid for fred og forsoning. Fredsplattformen ledes av en styringsgruppe med medlemmer fra de fem eierne og sekretariatet er knyttet til Norges kristne råd.

Fredsplattformen søker etter koordinator, i første omgang for ett år, men med mulighet for tre år, under forutsetning av sikret finansiering for hele perioden. Tiltredelse snarest. Koordinator har følgende arbeidsoppgaver:

Kompetansebygging, bl.a. gjennom kurs og fagforum

Utvikling og vedlikehold av ressursbank for kirkelig fredsengasjement

Informasjon og arbeid med nettverk både nasjonalt og internasjonalt

Deltakelse i og initiativ til kirkelige tiltak for fred og forsoning

Sekretær for styringsgruppa

Det er utarbeidet instruks for stillingen.

Vi søker etter en person med høyere utdannelse og erfaring fra internasjonalt og økumenisk arbeid. Kunnskap om og bakgrunn fra fredsarbeid og konfliktløsning vil være en fordel. Den som ansettes må være initiativrik og samarbeidsorientert, beherske engelsk både skriftlig og muntlig og gjerne også andre språk.

Lønn i forhold til kompetanse og erfaring i lønnstrinn 40-45 i statens lønnsregulativ

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til styringsgruppas leder, spesialrådgiver Stein Erik Horjen, Kirkens Nødhjelp, tlf. 22092843, mobil 938 81 441 eller gen.sekr. Ørnulf Steen, Norges kristne råd, 22932797, mobil 950 41 821.

Søknad med vitnemål og attester sendes innen 10.januar 2003 til

Norges kristne råd, Generalsekretæren, P.b.5816, Majorstua, 0308 Oslo

Norges kristne råd / Caritas Norge
20. desember 2002

av Webmaster publisert 20.12.2002, sist endret 20.12.2002 - 16:27