Vikarer på NUK-sekretariatet i høst

Marta Bivand
Konrad Tywoniuk
Pernille Volent

I forbindelse med at Nicholas Christiansen den 1. september slutter i sin stilling som organisasjonskonsulent i Norges Unge Katolikker (NUK), er det fra samme dato og frem til årsskiftet ansatt tre vikarer på NUK-sekretariatet. Marta Bivand og Konrad Tywoniuk vil jobbe i hver sin 40%-stilling, og Pernille Volent jobber 20%.

Marta Bivand (23), som også i sommer har vikariert på NUK, er fra Bergen og har hatt en rekke verv i NUK - blant annet er hun nå leder for organisasjonens karitative utvalg. Til daglig tar hun samfunnsgeografi hovedfag på Universitetet i Oslo (UIO).

Konrad Tywoniuk (23) er fra Drammen og har i mange år vært aktiv i Drammen Katolske Ungdomslag og i ministrantarbeidet i menigheten. Han var leder i Norges Unge Katolikker fra 9. september 2001 til 8. september 2002. Konrad er i ferd med å avslutte hovedfag i fysikk ved UIO.

Pernille Volent (20) er fra Drammen og er leder av NUK distrikt Øst. Hun har vært aktiv i katolsk barne- og ungdomsarbeid i menigheten i Drammen og i Norges Unge Katolikker sentralt, blant annet som leirleder. I sommer han hun vikariert på NUK-sekretariatet.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)
19. august 2003

av Webmaster publisert 19.08.2003, sist endret 19.08.2003 - 11:16