Rekordresultat for Adventsaksjonen 2003

Resultatet for Adventsaksjonen 2003 er omsider klart. Til sammen, med stor og god innsats fra barn og ungdom over hele landet, er det samlet inn 230.413 kroner - penger som i sin helhet går til Caritas' freds- og forsoningsarbeid på Sri Lanka. Eventuelle utgifter i forbindelse med innsalingen dekkes av ungdomsgruppene selv. Dette er det beste resultatet for Adventsaksjonen noensinne.

De ansvarlige for aksjonen, Norges Unge Katolikkers (NUK) Karitative Utvalg, ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt:

Vi takker alle som har bidratt til aksjonen, og alle som har gjort en innsats for å samle inn penger til dette viktige arbeidet. En særlig takk for innsatsen til alle unge katolikker rundt om i Norge! Innsatsen vår bærer frukter! Gratulerer med beste resultat for adventsaksjonen noensinne! NUK oppfordrer til fortsatt bønn for Caritas' arbeid og for fred på Sri Lanka.

Adventsaksjonen er et årlig samarbeidsforetagende mellom Norges Unge Katolikker og Caritas Norge. Hvert år samler unge katolikker inn penger til et bestemt prosjekt i regi av Caritas.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo)
2. mars 2004

av Webmaster publisert 02.03.2004, sist endret 02.03.2004 - 11:24