Tautra Mariakloster midlertidig stengt for besøkende

Nonnene i Tautra Mariakloster beklager at de ikke kan ta imot besøkende et par uker fremover. Nybygget er så godt som ferdig, og de har fått midlertidig brukstillatelse og holder på med innflytting. Men anleggsarbeidet pågår fremdeles, og av sikkerhetsgrunner er de dessverre nødt til å holde den nye kirken stengt til arbeidet med adkomst til kirken er ferdig. De ber om overbærenhet fra alle som gjerne ville delta i liturgien og nyte stillheten i den vakre kirken.

Når klosteret åpnes, vil kirken stå åpen hele dagen for stillhet og bønn. Henvendelser til klosteret skjer til portvakten til venstre for inngangen til kirken. Resten av klosterområdet vil tilhøre søstrenes klausur, det betyr at det ikke er tilgjengelig for besøkende, bortsett fra den lille hytta "Tjelden" med salg av klosterets produkter, og området rundt gjestehusene, som er for gjester på retrett.

Tautra Mariakloster vil holde åpent hus hver lørdag og søndag ettermiddag i september, og slik dele sin glede over det flotte nye klosteret med alle som på ulike måter har bidratt til å bygge dette Guds hus.

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (26. juli 2006)

av Webmaster publisert 14.05.2010, sist endret 14.05.2010 - 10:45