Barnas dag i St. Hallvard 2. september - med dukketeateret "Peter og ulven"

Peter Ulven

Den 2. september feirer St. Hallvard menighet i Oslo "Barnas Dag". Dette betyr at høymessen denne søndagen blir familiemesse. Deretter blir det "kirkekaffe" med pølser til barna.

Dukketeater - PETER OG ULVEN

Ca. kl. 12.30 blir det dukketeater i den gamle menighetssalen. Det er MUSIDRA teater/Rikskonsertene som viser Sergei Prokofievs musikalske eventyr om PETER OG ULVEN.

Eventyret ble skrevet/komponert i løpet av to hektiske uker i 1936. Det ble en suksess fra første forestilling i et barneteater i Moskva, og er fremdeles en favoritt blant barn verden over.

Dette er historien om Peter, som tidlig en morgen åpner grinda og går ut i den store grønne enga utenfor. Der er også fuglen, anda og katten og det blir dramatikk idet ulven kommer ut av skogen på jakt etter noe å spise... I denne versjonen møter vi dukken Peter og hans bestemor, som har tatt med seg klesvasken til et sted der det skal være konsert, eller er det musikerne som har tatt med seg konserten til bestemors hus? Peter og bestemor pleier ofte å leke sammen, og PETER OG ULVEN er deres favoritteventyr...

Medvirkende i froestillingen er Camilla Tostrup, Ingvild Grøsvold (fiolin) og Therese Kinzler Eriksen (piano). Dukkemaker er Sigrid Kristoffersen. Det er Knut Alfsen Produsent som har regi.

MUSIDRA ble stiftet i 1971 av tidligere lærere og elever ved Romerike Folkehøgskoles musikkteaterlinje. MUSIDRA har turnert i inn og utland, samarbeidet med NRK om TV-produksjoner for barn og deltatt ved utallige festivaler.

Alle barn og deres foreldre er velkomne!

St. Hallvard menighet / KI-Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (10. juli 2007)

av Webmaster publisert 10.07.2007, sist endret 10.07.2007 - 13:13