Velkommen til høringsmøte om pastoralplan for barne- og ungdomsarbeid i OKB

 Se også:

Dato: Mandag 13. oktober

Tid: Kl. 17.00-20.00

Sted: Mariagården, Akersveien 16, Oslo

Formål med møtet:

Høringsmøtet arrangeres som en del av høringsperioden for utkast til pastoralplan, 15. september-10. november 2008. Formålet med møtet er å gi rom for en dialog omkring utkastet til pastoralplan, hvor prester og legfolk bes om å delta, og hvor biskop Bernt Eidsvig og representanter for arbeidsgruppen vil være tilstede. Høringsmøtet vil, sammen med de skriftlige innspill som kommer inn, danne grunnlaget for den endelige revideringen av pastoralplanen for barne- og ungdomsarbeid i OKBs menigheter.

Bakgrunn

Biskop Bernt Eidsvig har våren 2008 satt i gang et arbeid med å lage en felles pastoralplan for et helhetlig barne- og ungdomsarbeid i OKBs menigheter. Hensikten med pastoralplanen for barne- og ungdomsarbeid er enkel: det er nødvendig å nedfelle et felles minimum for hva familier, barn og unge skal tilbys pastoralt i våre menigheter. Uansett hvilken menighet i OKB man bor i, skal det være forutsigbart hva foreldre, barn og unge kan vente å møte, til tross for de enorme forskjellene mellom våre menigheter.

Plan for høringsmøtet:

16.30 Møtelokalet åpnes, enkel mat tilgjengelig

17.00 Velkommen og åpningsbønn

17.10 Innledning v/biskop Bernt Eidsvig

17.20 Kort presentasjon av dokumentets hovedpunkter og arbeidsmåte på høringsmøtet

17.45 Inndeling i grupper etter alder man er interessert i å arbeide med

18.30 Pause m/kaffe + te, frukt + kjeks

18.45 Plenumssamtale, om de ulike aldersgrupper, deretter generelt. Representanter fra arbeidsgruppen refererer diskusjonen til bruk i det videre arbeidet.

19.45 Avslutningskommentar fra biskop Bernt Eidsvig

20.00 Slutt

PÅMELDING TIL HØRINGSMØTET GJØRES TIL pastoralplan@katolsk.no innen 1. oktober 2008. Påmelding bør inkludere navn, menighet, samt bakgrunn i forhold til barne- og ungdomsarbeid.

Deltakere med reiseutgifter bes om å ta kontakt med sin menighet i forkant av møtet for å se på muligheten for å få dekket reiseutgifter. Vi minner samtidig om at det også er mulig å komme med tilbakemeldinger, innspill og erfaringer skriftlig, ved å benytte høringsskjema. Du finner utkastet til pastoralplan her.

Vennlig hilsen

Arbeidsgruppens sekretærer

Marta Bivand Erdal og Ståle Wilhelmsen

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (15. september 2008)

av Webmaster publisert 15.09.2008, sist endret 15.09.2008 - 17:43