Ledige plasser på økumenisk meditasjonsretrett med benediktinsk pater

Det er fremdeles noen få ledige plasser på meditasjonsretretten i Valdres 19. - 21. juni, holdt av benediktinerpater Laurence Freeman.

Dette er annen gang at p. Freeman OSB er i Norge, og den stille retretten med meditasjon holdes på Ildjarntunet i Hedalen i Valdres. Han har med seg yogainstruktøren Giovanni Felicioni, som daglig vil hjelpe til med å holde også legemet mykt og levende.

Freeman er invitert til Norge av en økumenisk meditasjonsgruppe som mediterer ukentlig på Emmaus-senteret i Oslo. Retretten vil foregå på engelsk og er åpen for alle interesserte. Foruten meditasjon og yoga vil det være daglige introduksjoner (teachings), tekstlesninger og mulighet for småturer i vakker fjellnatur.

Tema for retretten er "Loosing and finding":

"Loosing and finding are not irreconcilable opposites, they form the rhythm of life."

(p. Laurence Freeman OSB)

Retretten varer fra 19. - 21. juni og koster kr. 2.650 pr. person inkl. kursavgift i enkeltrom, eller kr. 2350,- i dobbeltrom. Det går buss (bl. a. Valdresekspressen), det siste stykket blir man hentet.

Kontakt Åse Markussen for påmelding og informasjon (wccmnorge@live.no eller 938 04 814).

Som en innledning til retretten anbefales Laurence Freemans foredrag i St. Dominikus torsdag 18. juni kl. 19.00: "Meditation in the early Christian tradition - a spirituality for today".

Vennlig hilsen arrangørene, ved Trine Haaland

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (2. juni 2009)

av Webmaster publisert 02.06.2009, sist endret 19.01.2011 - 16:04