Katolsk barnedag i Middelalderparken 13. juni - program

Barnedagfolderen

 Se også:

Her kommer informasjon om årets største begivenhet for barn og unge i Oslo i 2009!

I Oslo er det i dag ca. 5000 katolske barn, så med litt flaks, engasjement, mye jobb og tillit til Vår Herre, skal dette kunne bli det største katolske barne- og ungdomsarrangementet i Norge i nyere historie.

Vi i Norges Unge Katolikker, Distrikt Oslo, har tatt initiativet til å arrangere dette lørdag 13. juni, når sol og varme er tilstede.

Hvem er invitert?

Alle katolske barn og unge (målgruppe 7-15 år). Vi har så langt invitert alle i katekesen i St. Olav, St. Hallvard og de nasjonale gruppene. I tillegg er alle foreldre hjertelig velkommen. Med din hjelp vil dette bli et fantastisk arrangement. Ungdomslagene er også invitert for å bidra til et vellykket arrangement.

Påmelding

Det er ingen påmelding!

Betaling

Arrangementet er gratis.

Ansvar og sikkerhet

Vi i Distrikt Oslo vil sørge for at det er førstehjelpspersonell tilstede og vakter som passer på vannkanten. Det øvrige ansvaret for barna håper vi at ledere (hvis dere kommer sammen i en gruppe), sammen med behjelpelige foreldre, kan ta.

Program (se også en egen folder):

10.30 - Oppmøte utenfor Østbanehallen

10.45 - Prosesjon til middelalderparken

11.30 - Messe i middelalderruinene

12.30 - Grilling, aktiviteter, og underholdning

15.00 - Felles avslutningsandakt

Om oppmøte

For å gjøre det lettest for alle, møter vi utenfor Østbanehallen. Her stopper de fleste kollektive transportmidler. Så går vi samlet til middelalderparken.

Messen

Vi har fått lov å ha messen i Mariakirkeruinene, som var kongens kirke og er middelalderbyens kulturminne. Vi bruker tepper eller klappstoler på gresset, for det er ikke lov å sitte på ruinene. Det blir en fantastisk opplevelse å kunne feire en messe på et historisk sted!

Grilling og mat

Vi vil stille med klare griller.Hver enkelt må ha med seg egen grillmat. Ta gjerne med egen drikke, men vi vil selge brus og vil ha vann tilgjengelig. Aktiviteter for barn

Samtidig med mat, vil det være aktivitetstilbud for barna av ulik art, som fotball, sekkeløp, trommespill osv. Disse aktivitetene vil de ulike ungdomslagene være ansvarlige for.

Underholdning

Etter messen vil det være underholdningsinnslag. En spesiell gjest er Bakary Conde som skal spille trommer og danse for oss. Ta gjerne kontakt dersom du kjenner noen som kan tenke seg å bidra med underholdningsinnslag.

Har du noen spørsmål?

Ring Anne Lynn Leonen Gelacio på 930 88 686, eller send epost til barnedag@nuk.no.

Gleder oss masse til å se deg på barnedagen!

Norges Unge Katolikker, Distrikt Oslo

KI - Katolsk Informasjonstjeneste (Oslo) (5. juni 2009)

av Webmaster publisert 05.06.2009, sist endret 19.01.2011 - 16:04