Åpen forelesning med Charles Morerod OP 21. mars

nullDen sveitsiske teologen Charles Morerod besøker i mars Norge for å delta på Nettverk for katolsk teologis årlige fagdag. I den forbindelse holder han en åpen forelesning på engelsk 21. mars klokken 13. i auditorium II, Det teologiske Menighetsfakultet, Oslo. Tittelen er The Role of Tradition in exegesis - an Ecumenical perspective. Forelesningen blir fulgt av responser og samtale.

Charles Morerod (50) er dominikaner, teolog og filosof. Han er generalsekretær for Den internasjonale teologkommisjonen og rektor for dominikanernes universitet "Angelicum" i Roma. Et av hans interessefelt er økumenikk, og han var i mange år katolsk representant i den offisielle katolsk-anglikanske dialogen (ARCIC).

Alle interesserte er hjertelig velkomne.

Bilde: Charles Morerod OP