Pontifikal takksigelsesmesse i Trefoldighetskirken 1. mai

Votivkort Den 1. mai 2011 saligkåres Johannes Paul II av pave Benedikt XVI i Roma. I den forbindelse inviterer biskop Bernt Eidsvig av Oslo samme dag til stor takksigelsesmesse i Trefoldighetskirken (Akersgaten 60, Oslo) kl 13.00. En mengde gjester fra norsk kirkelandskap og samfunnsliv er invitert til å delta i den store feiringen. Det blir sang av kirkekorene i de to oslomenighetene, samt av St. Olav domkirkes aspirant-, barne- og juniorkor.

Billettbestilling

Grunnet begrenset plass selv i den store Trefoldighetskirken, vil det bli utstedt billetter (gratis) til messen. Billettene legges ut for bestilling via en egen mailadresse som offentliggjøres på katolsk.no onsdag 13. april kl. 12.00. Det er "først-til-mølla-prinsippet" som gjelder, og hver person kan kun bestille fem billetter. Billettene medbringes som adgangskort ved inngangen.

Etter messen inviteres det til utvidet "kirkekaffe" i skolegården ved St. Sunniva (Akersveien), med salg av mat fra forskjellige land - til inntekt for St. Sunniva skoles renoveringsfond. Det blir også ordinær kirkekaffe i St. Olav domkirkes menighetssal.   

Det vil arrangeres lignende takksigelsesmesser også i andre større byer i Norge - følg med på katolsk.no for informasjon om disse. 

VELKOMMEN!