Velkommen til takksigelsesmesse i Trefoldighetskirken

Søndag 1. mai feires det stor takksigelsesmesse i Trefoldighetskirken (Akersgaten 60, Oslo), kl 13.00, i anledning saligkåringen av Johannes Paul II i Roma.

En rekke gjester fra norsk kirkelandskap og samfunnsliv er invitert til å delta i den store feiringen. Samtidig blir det sang av kirkekorene i de to oslomenighetene, samt av St. Olav domkirkes aspirant-, barne- og juniorkor.

Alle billetter er nå delt ut. Vennligst ta med disse som adgangskort! (dørene åpnes klokken 12.00)

Etter messen inviteres det til utvidet kirkekaffe i skolegården på St. Sunniva skole og St. Olav domkirkes menighetssal. Her kan det kjøpes mat og forfriskninger. Inntektene fra salget i skolegården går i sin helhet til St. Sunniva skoles rehabiliteringsfond.

Hjertelig velkommen!