Velkommen til evangeliseringsdagene 2013!

OBS! Helgen i St. Olav, 24. – 26. januar, er avlyst. Ny dato er 2. — 5. mai 2013 på Katarinahjemmet, da for hele Oslo.


Bruk Troens år til å fordype dere i troen ved å delta på evangeliseringsdager ledet av sr. Anne Bente Hadland og p. Arne Marco Kirsebom! Mottoet som gjelder for Troens år, «ta imot – gi videre» er også tema for evangeliseringsdagene.

Også tidligere har representanter for OKB besøkt menigheter og ledet dem gjennom Evangeliseringsdagene. Når Evangeliseringsdagene starter opp igjen nå i februar, er det St. Birgitta menighet i Fredrikstad (21. – 24. februar) som er først ute. Senere på vinteren står Lillehammer for tur, mens det i løpet av året arrangeres liknende dager også i Oslo,  Tønsberg og Bergen. Kontakt din menighet for mer informasjon om påmelding, tid og program.

Datoer:

Fredrikstad 21. – 24. februar

Lillehammer 14. – 17. mars

Oslo 2. — 5. mai

Tønsberg 5. – 8. september

Bergen 14. – 17. november