Paven tok bussen med kardinalene

Verdenspressen fikk umiddelbart med seg at Den hellige far, pave Frans, tok bussen tilbake fra Peterskirken sammen med kardinalene etter presentasjonen for Roma og verden fra balkongen. Kardinal Timothy Dolan, den karismatiske erkebiskop av New York, fortale på en pressekonferanse:   

«Vi tar bussen bort, og kardinalene venter på et vis utenfor for å hilse vår nye hellige Far idet han kommer tilbake til Domus Santa Marta … og idet den siste bussen ruller opp, gjett hvem som stiger ut av bussen? Så jeg antar at han sa til sjåføren: 'Det er i orden. Jeg tar bussen sammen med gutta'.»

Pave Frans er kjent for sin enkle livsstil, hvor han blant annet skal ha valgt å ta bussen til erkebiskopkontoret i Buenos Aires, hvor han har valgt å bo i en enkel leilighet og lage sin egen mat.