St. Josef menighet i Haugesund: ny menighetssekretær

Martha Ruiz KyvikSiden februar i år har St. Josef menighet i Haugesund en menighetssekretær i 40 % stilling: Martha Ruiz Kyvik. Hun har kontortid tirsdag, onsdag og fredag 12–15, torsdag 12–17.

Martha er født 1960. Hun er fra Colombia, men  vokste opp i Barcelona, Spania og har vært bosatt i Haugesund siden høsten 2012. Hun er utdannet siviløkonom med mastergrad i International Management. Martha har nesten hele tiden arbeidet som selvstendig næringsdrivende og har mye  arbeidserfaring  relatert til  å skape nye prosjekter og  å lede, koordinere og organisere arrangementer og aktiviteter. Hun snakker flytende engelsk i tillegg til spansk og underviser av og til i spansk som fremmedspråk på fritiden.

Hun er gift, har fire barn og har løpt fire maraton (!).