Stor søkning til St. Paul gymnas fra august 2014

Landets eneste katolske gymnas, St. Paul i Bergen, er fra og med høsten 2014 å finne i nyoppussede undervisningslokaler  i det tidligere sykehuset Florida. Etter at søknadsfristen til videregående skole gikk ut i begynnelsen av mars, ser skolen en betydelig økning i pågangen sammenlignet med tidligere år:

«Etter at søknadsfristen på vigo.no til videregående skole gikk ut 3. mars, ser vi en meget gledelig søkning til St. Paul gymnas. Søkertallet er mere enn doblet i forhold til tidligere år. Mot to klasser hittil, vil skolen nå få tre klasser på VG1 som blir fulltegnet. Det blir også en økning av elever på VG2 og VG3. Vi forventer at der vil bli enkelte ledige elevplasser på de to øverste klassene fra høsten», skriver prosjektleder Gjermund Høgh i en epost til katolsk.no.

Totalrenoveringen av det gamle sykehuset har kostet rundt 75 millioner kroner, og skal være ferdig i god tid før skolestart høsten 2014.