Jordan/Amman: Her tar kongeparet imot paven

Pave Frans er i gang med sin tre dagers pilegrimstur til Det hellige land. Klokken 12.00 landet Frans på Ammans hovedflyplass, der han ble tatt imot av prins Ghazi bin Muhammed. Deretter gikk turen til det kongelige palass der paven hadde et privat møte med kong Abdullah og dronning Rania.

I en tale holdt til representanter fra regjeringen og samfunnslivet roste paven Jordan for sin åpenhet og hjelp til regionens flyktninger, særlig fra Syria. Paven hyllet også det jordanske kongehus for dets fremme av interreligiøs dialog, og understreket viktigheten av religionsfrihet - både i Midtøsten og hele verden.

I skrivende stund feirer Den hellige far messe på den internasjonale stadioen i Amman sammen med tusenvis av troende. Du kan følge reisen live her.