Katolsk Forum, St. Hallvard 3. juni: «The Way» - veien til Santiago de Compostela.

Velkommen til semesterets siste Katolsk Forum i St. Hallvard kirke, tirsdag 3. juni.

Program:

Kl 18:00 messe
Kl 18:30 vises filmen «The Way» i menighetsalen, Enerhauggata 4. Innledning og presentasjon av filmen ved Valerie Håkonsen.

Storyline:

nullMartin Sheen spiller Tom som er lege. Han er uenig i hvordan sønnen, Daniel, lever sitt liv. Når han får beskjed om at sønnen har mistet livet på pilegrimsveien over Pyreneene til Santiago de Compostela, reiser han fra USA til landsbyen St Jean Pieddu-Port i Frankrike for å hente levningene av sønnen tilbake til USA. Men så bestemmer han seg for å gå pilegrimsveien til ære for sønnen.

Vi følger Tom på veien til Santiago, hvor det uventede og overraskende, ofte humoristiske, skjer, og hvor Tom får en ny forståelse av livet. «The Way» er filmet i sin helhet i Frankrike og Spania, langs Camino de Santiago

 

 

av Webmaster publisert 28.05.2014, sist endret 28.05.2014 - 14:17