Nyansettelser i Caritas Norge

Morten Espelid nettMorten Espelid, født 1. oktober 1984, er fra 29. april ansatt som administrasjons- og regnskaps­medarbeider i Caritas Norge. Morten er oppvokst i Slemmestad utenfor Oslo og har en Master of Business Administration ved Ritsumeikan Asia Pacific University i Japan. Morten har stor interesse for naturvitenskap og for miljøvennlig samfunn og har derfor også en bachelorgrad i Materialer og Energi for Fremtiden ved Universitetet i Oslo. På fritiden er Morten blant annet interessert i golf og musikk.

Trine Lejon, født 5. desember 1982, er fra 5. mai 2014 ansatt som kommunika­sjons­rådgiver i Caritas Norge. Trine LejonTrine har en bachelor­grad innenfor likestilling og menneske­rettig­heter ved UiO og University of Wroclaw, Polen. Etter at hun var ferdig uteksa­minert med Master of Inter­national Journalism ved Brunel University i London 2010, har hun hatt praksis i BBC World Service og jobbet som journalist i NRK. Trine har stor interesse for språk, film og foto og har blant annet jobbet med video­plattformen til Amnesty Inter­national i Norge.

Melding fra Caritas Norge