Flerkulturell Pinsefestival 2014

Flerkulturell pinsefestivalVelkommen til Flerkulturell Pinsefestival 2014 i Trefoldighetskirke søndag, 8. juni kl. 11.00, samt parade fra Trefoldighetskirken til Eidsvolls plass kl. 12.45

Pinsefestivalen arrangeres i regi av Flerkulturelt nettverk i Norges Kristne Råd. I den økumeniske pinsegudstjenesten skal p. Valdemaras Lisovskis og p. Victor Albert representere Innvandrersjelesorgen i OKB.

På vegne av kristne innvandrere ønsker vi å takke og prise Gud for fred, frihet og fellesskap vi opplever i Norge. Dette vil gjøres i en felles, fargerik og mangfoldig pinsegudstjeneste i Oslo. Gudstjenesten vil bli etterfulgt av et feststemt opptog til Eidsvolls plass hvor representanter fra Stortinget vil motta vårt takkebrev.

Kom gjerne festkledd i nasjonaldrakter/bunad eller andre fargerike klær!

Melding fra Innvandrersjelesorgen