Ny utgave av Katekismen

KatekismenDen katolske kirkes katekisme har lenge vært utsolgt fra St. Olav forlag. Nå presenterer forlaget en flunkende ny utgave av bestselgeren.

Denne utgaven - 2. utgave, studieutgave - er i all hovedsak et opptrykk av den norske oversettelsen av 1994 (St. Olav forlag), som er basert på den franske originalteksten av 1992, dog med noen ganske få unntak.

Vatikanets offisielle og normative latinske utgave kom ut i 1997, og Katolsk Informasjonstjeneste har foretatt en foreløpig (og ikke offisiell) justering av den norske oversettelsen av 1994 i henhold til den latinske utgave. Paragrafer som er justert innholdsmessig – ikke bare lett språklig – er i denne studieutgaven markert.

Teksten før justeringene kan leses på http://www.katolsk.no/tro/kkk/endring.

BLA I BOKEN * KJØP