Verdensmøtet for familier 2015

 World Meeting of Families 201522. -27. september 2015 arrangeres Verdensmøtet for familier i Philadelphia, Pennsylvania (USA). Temaet er «Love is our mission: The family fully alive».

Verdensmøtet for familier var i sin tid et initiativ fra Den hellige Johannes Paul II, og den første samlingen ble holdt i Roma i 1994. Det er erkebispedømmet Philadelphia som arrangerer verdensmøtet i 2015, men det er åpent for alle, uansett alder og livssyn.

Verdensmøtet i Philadelphia byr på foredrag, diskusjoner og workshops om familiespørsmål, bønn, rekreasjon og messe hver dag. Deltakeravgift er ennå ikke fastsatt. Innkvartering dekker man selv, men det vil bli gitt mulighet for å bo hos vertsfamilier. Fullstendig informasjon om arrangementet ligger her.

VIKTIG! De som ønsker å reise, bør begynne å planlegge nå. Registrer dere på den offisielle nettsiden og be om å få tilsendt invitasjonsbrev. Dette er svært viktig pga USAs strenge regler for adgang til landet. Norge omfattes av visumfritaksordningen, men mange land gjør det ikke. Visumsøknad må sendes minst fem måneder før planlagt reise. Se nærmere opplysninger om dette her. Informasjon om adgang til Statene finner du på denne siden.