Jubileumsseminar for Katolsk Forum i Asker og Bærum 13. september

Lørdag 13. september feirer Katolsk Forum Asker og Bærum sitt 20-årsjubileum og har gleden av å invitere til seminar. Første del er viet refleksjon og har som tema: Historie, økumenikk og spiritualitet. Annen del er mer om strategi og nyskaping og heter da ganske enkelt: Dagen og fremtiden.

Eksterne innledere er blant annet Knut Refsdal fra Norges Kristne Råd, ungdomsprest P. Khiem, Alexander Golding fra Caritas Norge og provinsforstanderinne sr. Marit Brinkmann. Lokale krefter inkluderer nåværende sogneprest Arne Kirsebom, tidligere sogneprest Jo Neve og leder av menighetsrådet Gunnar Markussen.

Seminaret arrangeres i pilegrimens ånd – om å være på vei. Det finner sted i nye Villa Maria, Nyveien 17, Stabekk. Kl 11.00-18.00 med påfølgende messe i Mariakirken. Lunch og frukt- og kakepause. Pris pr. deltager kr 200,-

Påmelding innen 7.september til Rønnaug Andresen, på e-mail: ronnauga@online.no, eller telefon 91680823/66781229.