Katolisisme-serien: DVD og bok nå på norsk!

— Jeg anbefaler denne serien på det varmeste til bruk i troskurs og katekese. En kjemperessurs.
(P. Pål Bratbak, sogneprest i St. Olav domkirkemenighet)

— Med sin teologiske innsikt og eksempler fra kunst, litteratur og arkitektur viser fr. Robert Barron skjønnheten og dybden i Den katolske tro. Katolisisme-serien henvender seg til alle sansene og anbefalles på det sterkeste. (Maria Junttila Sammut, leder for Pastoralavdelingen, Oslo katolske bispedømme)

St. Olav forlag er stolte av å presentere den kritikerroste "Katolisisme"-serien på norsk.

Gjennom 10 episoder tar den anerkjente forfatteren, taleren og teologen fr. Robert Barron oss med til mer enn 50 steder i 15 ulike land.

Fra Israels hellige land til hjertet av Uganda, fra praktfulle helligdommer i Italia, Frankrike og Spania til Mexicos gater, Calcutta og New York City: I denne vakre visuelle produksjonen forklarer og viser fr. Barron de åndelige og kunstneriske skattene til en global katolsk kultur som favner mer enn en milliard av verdens befolkning.

Utgivelsen kommer i en boks med fem DVDer, tekstet på norsk, svensk, polsk og engelsk.
Hver episode er på ca. 60 minutter.

PRIS: 379,-

KJØP HER.

Les mer om utgivelsen på St. Olav forlags nettsider.

St. Olav forlag utgir samtidig også bokversjonen av serien: Katolisisme - en reise til troens hjerte.

PRIS: 329,-

KJØP HER, BLA I BOKEN.

«Katolisisme er en av de største prestasjoner noensinne i arbeidet for det pave Johannes Paul II kalte 'nyevangelisering'.» (George Weigel, forfatter av Over håpets terskel og The End and the Beginning)

Se også seriens offisielle nettsted.