Nyansettelser i Caritas Norge

Caritas Norge har fire nyansatte denne sommeren/høsten: Ruben Angell, Jan-Egil Mosand, Jeanette Olsen og Ingrid Finess Evensmo.

Rubel AngellJan-Egil MosandRuben Angell født 3. november 1983 er ansatt som innvandrings- og integreringskonsulent. Angell er oppvokst i Trondheim og har en bachelorgrad i statsvitenskap fra NTNU. Etter uteksaminering med en Master of Advanced International Studies fra Diplomatische Akademie Wien i Østerrike har han bl.a. jobbet med informasjonsarbeid om EØS-avtalen for EFTA-sekretariatet i Brussel. Ruben har stor interesse for internasjonal politikk og har også flere års erfaring fra IT-bransjen. I Caritas Norge jobber han med innvandrings- og integreringssaker i innlandsavdelingen.

 Jan-Egil Mosand er ansatt som nødhjelpskoordinator. Han har landbruksfaglig utdannelse med matsikkerhet som område. Mosand har master i organisasjon og ledelse fra NHH. Han har erfaring fra bistand og humanitær hjelp fra Afghanistan, Pakistan, Sri Lanka, Tanzania og Zambia. Jan-Egil Mosand har tidligere arbeidet med humanitær ledelse og nødhjelpskoordinering i felt for FN, Røde Kors og internasjonale organisasjoner.  

Jeanette OlsenJeanette Olsen, født i 1981, er ansatt som Programkoordinator for Colombia, Cuba, Filippinene, Vietnam og Sri Lanka i Caritas Norge. Olsen har jobbet for UNICEF i tre år med utdanningsprosjekter i Sudan og nødhjelpsrespons og fredsbygging ved hovedkvarteret i New York. Tidligere har hun vært praktikant ved den norske FN-delegasjonen i New York og aktiv i Redd Barna Ungdom. Hun har en Master i Gender and Development fra Universitetet i Bergen, og har feltarbeidserfaring fra Afrika og Latin-Amerika. Jeanette er en utendørsentusiast og opptatt av løping, surfing, fjellturer og foto.

Ingrid Finess EvensmoIngrid Finess Evensmo født 1987 er ansatt som prosjektsekretær for utenlandsavdelingen. Hun har tidligere jobbet med matsikkerhet, klima og likestilling hos Women's Environment & Development Organization, FNs befolkningsfond og Institute for Sustainable Development and International Relations. Evensmo har en bachelor i statsvitenskap fra UiO/Universidad del Salvador i Argentina og en master i internasjonal utvikling fra Sciences Po Paris.

Melding fra Caritas Norge