St. Josephsøstrene 150 år: Åpen dag på Grefsen

St. Josephsøstrene feirer i år 150 års jubileum, og ønsker å markere det på en særlig måte lørdag, 22. august 2015 med « åpen dag» på Grefsen.

Den 4. august 1865 kom våre fire franske St. Josephsøstrene til Norge.

De fire første franske St. Josephsøstre kom til Norge 4. august 1865 etter invitasjon fra pater Stub, sogneprest i St. Olav kirke, i det daværende Christiania.

St. Josephsøstrene ble grunnlagt i 1650, les om vår Spiritualitet.

Velkommen til «åpen dag» på Grefsen!

Vi starter med kaffe og kake fra kl. 15.00 og utover.

Det vil være tilbud om forskjellige arrangementer som f.eks: Historie og omvisning i hovedhuset, powerpoint-presentasjon om kongregasjonens historie og spiritualitet, informasjon om klosterlivet, og dans og musikk av våre unge søstre, om våre «medvandre» grupper; om St. Joseph Retrettsenter med anledning til stille bønn; om Loyola Senter og åndelig veiledning.

Det vil bli anledning til å besøke søstrenes graver på kirkegården, for å minnes våre kjære avdøde. Kl. 18. 00 festmesse med biskop Bernt Eidsvig Can. Reg., pater Neve SM m.fl.; hvor vi sammen med alle takker Gud for at vi fikk lov å virke i Norge i 150 år. Deretter er det aftens i søstrenes spisestue eller ute i hagen. Vi håper på en fin sensommerdag!

Påmelding til åpen dag er ikke nødvendig!

For å få oversikt ber vi om påmelding til aftens innen 1. august per e- post: provins@stjoseph.no eller tel: 23400920/922

Alle er hjertelig velkommen!

St. Josephsøstrene