Karmel: Inntreden og ikledning

Den 13. juli 2015 gikk sr. Agnes Surmacz over fra Maria Immaculata-søstrene, grunnlagt av den salige Edmund Bojanowski, til De uskodde karmelittnonnenes kommunitet i Tromsø. Samme dag ble hun ikledd Jomfru Maria av Karmelbergets drakt og fikk ordensnavnet sr. Maria av Guds Ord OCD.Den 13. juli gikk sr. Agnes Surmacz over fra Maria Immaculata-søstrene, grunnlagt av den salige Edmund Bojanowski, til De uskodde karmelittnonnenes kommunitet i Tromsø. Samme dag ble hun ikledd Jomfru Maria av Karmelbergets drakt, og fikk ordensnavnet sr. Maria av Guds Ord OCD.

Sr. Maria ble født i Tuchów (Tarnów, Polen) den 27. juli 1978 og avla sine ordensløfter den 16. juli 2000. Hun vil nå ha en prøvetid på fire år før hun kan avlegge høytidelige løfter etter karmelittenes konstitusjoner.

Vi ber dere om forbønn for henne og vår kommunitet.

Melding fra Karmel Totus Tuus