Mariaprosesjon i Oslo i august

The Assumption of the Blessed VirginOgså i år skal vi feire Jomfru Marias opptakelse i himmelen med en prosesjon gjennom Oslos gater, og vi skal i år for første gang også feire denne høytiden sammen med St. Johannes menighet, så alle Oslo-menighetene er med!

Derfor utvider vi i år feiringen med en dag, og feirer vigiliemesse fredag 14. august kl. 18 til ære for Jomfru Maria i Bredtvet kirke (Bredtvetveien 12) med påfølgende grillfest i hagen utenfor kirken.

Helgens program ser da slik ut:

Fredag 14. august
18.00: Vigiliemesse og fest i St. Johannes menighet (Bredtvet kirke)
Lørdag 15. august
16.30: Høytidelig innleding av prosesjon i St. Hallvard kirke
Prosesjon fra St. Hallvard til St. Olav domkirke med sang og rosenkransbønn
18.00: Høytidsmesse i St. Olav domkirke

Procession in honour of Holy Mary, mother of God

Also this year we will celebrate the Assumption of the Blessed Virgin with a procession through the streets of Oslo, and for the first time our new parish St. Johannes in Bredtvet will also participate. This year we begin the celebration in Bredtvet kirke (Bredtvetveien 12) on Friday 14 August with a Vigil Mass, and a BBQ-party after the Mass.

Here is this years program:

Friday August 14
18.00: Vigil Mass and party in St. John church (Bredtvet church)
Saturday 15 August
16.30: Short service in St. Hallvard kirke, and the procession starts.
We will sing and pray the rosary walking to St. Olav Cathedral.
18.00: Solemn Mass in St. Olav

Vel møtt!

Mariana G. Cosenza
Representant for prosesjonskomitéen
Tlf. 992 24 299