Moder Anne-Lise Strøm hedret med festskrift

Moder Anne-Lise Strøm (75), mangeårig priorinne for de kontemplative dominikanerinnene, ble lørdag den 8. august hedret med festskriftet Med en himmel over, redigert av Elisabeth Solberg TOP og sr. Hildegard Koch OP. Det ble overrakt henne efter messen i St. Johannes kirke som markerte festen for dominikanernes patron, St. Dominikus. 

Se en video med bilder fra messen og overrekkelsen av festskriftet!

Boken, utgitt av Lunden kloster, innledes med hilsener av biskop Bernt Ivar Eidsvig Can.Reg. og Bruno Caldoré, dominikanernes ordensmagister. Ellers bidrar blant andre sr. Hildegard, sr. Else Britt Nilsen OP, organist Åse Skjærdal TOP, biskop Ole Chr. M. Kvarme og fr. Ellert Dahl OP med artikler om monastiske temaer. Tabula gratulatoria er på åtte tett trykte sider.

Steinar Rivedal Wiik