Katolsk forum Asker og Bærum om Familiesynoden

Om familien i vår tid

Tid: Søndag 8.november 2015 kl. 12.30 i Menighetsalen, Mariakirken, Stabekk

Maria Fongen rapporterer fra bispesynoden i Roma i oktober, om familiens kall og oppgaver i Kirken og verden av idag, med linjer tilbake til den den ekstraordinære Familiesynoden i 2014. Den ordinære bispesynoden om familien fant sted i Vatikanet 4.-25. oktober under mottoet Familiens kall og oppdrag i Kirken og i verden av i dag.

Målet er å utarbeide pastorale retningslinjer på bakgrunn av diskusjonene fra den ekstraordinære og ordinære synoden om familiens utfordringer av i dag. Biskop Teemu Sippo av Helsinki representerte Den nordiske bispekonferansen.

Maria Fongen er cand.philol. og familiepastoral rådgiver ved Oslo katolske bispedømme.

Velkommen!