Våkenatt og ”maratonkorsvei” i St. Olav domkirke

Lørdag 19. mars innledes feiring av Den stille uke i St. Olav domkirke i Oslo med våkenatt og ”maratonkorsvei” i regi av den polske bønnegruppen Logos.

Våkenatten innledes i kirken etter messen på polsk kl. 19.30, og varer frem til den polske messen kl. 7.30 søndag morgen. Det blir anledning til skriftemål hele natten. I løpet av natten vil det være mulighet for stillhet, tilbedelse, lovsang og bønn i kirken. 

”Maratonkorsveien” blir en vandring på ca. 42 km gjennom natten. Gruppen regner med å gå i ca. 14 timer. Vandringen følger sykkel- og gangveier fra St. Olav domkirke til Tryvann, via Sandvika, Bekkestua, Eikmarka og Nordmarka. Ruten finnes her

Tekstene som skal brukes underveis, finnes på polsk, engelsk, tysk og fransk, og kan lastes ned her.

Alle er hjertelig velkommen til å delta enten til våkenatten eller vandringen!

Melding fra St. Olav menighet, Oslo/katolsk.no