Pilegrimstur til Selja 9. juli

Velkommen til Seljumannamesse 2016 

SeljaLørdag 9. juli (flyttet fra fredag 8. juli) feirer vi Seljumannamesse, festen for St. Sunniva og hennes ledsagere. I den anledning arrangerer Vår Frue Menighet, Ålesund, en valfart til Selja. Der vil vi feire messe i klosterruinene. På hjemveien stanser vi ved St. Jetmund kirke på Åheim, Vanylven, hvor vi synger vesper.

11.30 Båt til Selja
11.45 Prosesjon fra Bø til Klosterruinene
12.30 Høymesse
15.30 Båt fra Klosterruinene
16.30 Vesper St. Jetmund kirke, Åheim

Les også St. Olav kirkeblads reportasje fra feiringen i 2012 "Det regner velsignelse på Selja".

Båten koster 220 kroner tur/retur. Dette betales på Turistkontoret i Selje før avreise. På Selja legger båten til kai to steder: Ved Bø og ved klosterruinene. De som vil gå i prosesjon (ca. 45 min) går i land på Bø; de andre går i land ved klosterruinene. Efter messen har vi litt tid ute ved klosterruinene, slik at vi kan spise vår niste og be i den hellige hulen. Man må altså ta med nistemat.

Påmeldingsfrist: Onsdag 29. juni. Påmelding: alesund@katolsk.no