Presteflytting og utnevnelser i Oslo katolske bispedømme

Våpenskjold for biskop Bernt Eidsvig Can.Reg. av OsloBiskop Bernt Eidsvig har foretatt følgende utnevnelser:

P. Louis Dang Quan Tien er med virkning fra 1. september 2017 løst fra stillingen som sogneadministrator i Sta. Clara menighet i Kongsvinger, og fra 1. søndag i advent 2017 utnevnt til sogneadministrator i nyopprettet menighet på Eikeli i Bærum.

P. Paweł Wiech er med virkning fra 1. september 2017 løst fra stillingen som kapellan i St. Gudmund menighet i Jessheim, og fra samme dato utnevnt til sogneadministrator i Sta. Clara i Kongsvinger.

P. Dawid Banaś er med virkning fra 1. september løst fra stillingen som kapellan i St. Olav menighet i Oslo, og fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Ansgar menighet i Kristiansand, med ansvar for polsk sjelesorg i Arendal.

P. Piotr Gąsior er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som kapellan i St. Paul menighet i Bergen, og fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Johannes menighet i Oslo.

P. Waldemar Bożek er med virkning fra 1. september løst fra stillingen som kapellan i St. Hallvard menighet i Oslo, og fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Gudmund menighet i Jessheim.

P. Piotr Gwiżdż er med virkning fra 1. september løst fra stillingen som kapellan i St. Olav menighet i Tønsberg, og fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Hallvard menighet i Oslo.

P. Johannes Vu manh Hung er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som sogneadministrator i St. Laurentius menighet i Drammen, og fra samme dato utnevnt til sogneadministrator i St. Olav menighet i Tønsberg.

P. Valdemaras Lisovskis er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som sogneadministrator i St. Olav menighet i Tønsberg, og fra samme dato utnevnt til sogneadministrator i St. Johannes menighet i Oslo.

P. Sigurd Markussen er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som sogneprest i St. Svithun menighet i Stavanger, og fra samme dato utnevnt til sogneprest i St. Franciskus Xaverius menighet i Arendal.

P. Dominikus Nguyen thanh Phu er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som sogneprest i St. Johannes menighet i Oslo, og fra samme dato utnevnt til sogneprest i St. Svithun menighet i Stavanger.

P. Zygmunt Majcher OFM er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som kapellan i St. Svithun menighet i Stavanger, og fra samme dato utnevnt til kapellan i St. Laurentius menighet i Drammen.

P. Henry Thura Zaw Min er med virkning fra 1. august utnevnt til kapellan i St. Svithun menighet i Stavanger, og med ansvar for burmesisk sjelesorg.

P. Peter Do duc Tan er med virkning fra 1. august løst fra stillingen som ansvarlig for den vietnamesiske sjelesorg i Stavanger, og fra samme dato utnevnt til ansvarlig for den vietnamesiske sjelesorg i St. Johannes menighet i Oslo.

P. Frode Eikenes er innvilget permisjon for 3 måneder fra 1. oktober til 31. desember 2017. Under hans fravær vil p. Peter Nguyen tuan Van overta sogneansvaret for St. Ansgar menighet i Kristiansand.

P. Andre-Marie Le thien Vinh er med virkning fra 1. august 2017 løst fra stillingen som ansvarlig for den vietnamesiske sjelesorg i Tønsberg, og fra samme dato utnevnt til ansvarlig for den vietnamesiske sjelesorg i St. Clara menighet i Kongsvinger.

Se også forflytninger kunngjort senere.