Paven i Colombia: – Kristus kaller colombianerne til fred

– Akkurat som da Kristus kalte Peter til å kaste garnet der det ikke lot til å være noe fisk, kaller han colombianere til å ta en risiko for å bygge en fredens og livets kultur. Det sa pave Frans i en preken i den colombianske hovedstaden Bogotá torsdag 7. september. Paven feiret messen i Simón Bolivar-parken. – Jesus sprer og ødelegger alt mørke med befalingen han gir Peter i båten: 'Legg ut på dypt vann'. Peter trosset tvilen og fulgte Kristi befaling. Dermed var han i stand til å fylle båten med fisk, sa paven og fortsatte: – Colombia har vært gjennom krig, politisk strid og korrupsjon, og en manglende respekt for menneskelivet. Men akkurat som Peter, er Colombia kalt til å besvare Kristi kall til å ta det første skrittet ut av mørket og mot fred.

 Les mer HER