Arne Berggren holder morgenandakten i NRK

 

sz455e17.jpg

MORGENANDAKT: Du kan lytte til Arne Berggrens refleksjoner under morgenandaktene på NRK radio i uke 9. Foto: Foto: Heiko Junge / NTB scanpix 

 

Forfatter, musiker, dramatiker og katolikk Arne Berggren holder morgenandakten på NRK radio i uke 9. 

Tema: Om å unngå ubehagelige oppdateringer på Facebook ved hjelp av algoritmene, sammen med en undring over hvordan Jesus ville ha forholdt seg til sosiale medier; et Pauli ord om askese, om å gi etter for fristelser kontra å teste ut hva som skjer om man faster; om et forsøk på å møte egen uro og bekymring med noe så enkelt som en bønn: å skru av alt annet enn henvendelsen til noe som er større enn en selv; om hvor lett det er å se hva alle andre gjør feil, og om hvor vrient det er å oppdage når man gjør nøyaktig de samme feilene selv. 

 

Sendetidspunkter

  • NRK P1, mandag til torsdag kl. 5.33 og ca. 8.20. 
  • NRK P1+, mandag til torsdag ca. kl. 7.20.