Kom på presentasjon av bøker om kristen meditasjon

 

Se videopresentasjon av Laurence Freeman

 

Torsdag 24. mai inviterer St. Olav forlag og WCCM Norge til presentasjon av to nyutgitte bøker: «Det indre lyset – meditasjon som bønn» og «Kristen meditasjon – din daglige praksis» av benediktinermunken Laurence Freeman, en av vår tids aller fremste veiledere innen kristen meditasjon. 

Vi serverer oster, kjeks og brød fra kl. 16 i Mariagården, Akersveien 16, Oslo. Kl. 16 åpner et rikholdig program, hvor vi blant annet inspireres av sr. Katarina Pajchel til å finne vår egen ørken midt i storbyen. Erfarne medlemmer av The World Community for Christian Meditation Norge gir en innføring i Freemans tanker og meditasjonens verden. Det blir anledning til kjøp av bøkene.

Velkommen!

 
Program for torsdag 24. mai
  • ÅSE MARKUSSEN: Om Laurence Freemans nyoversatte bøker og kort om WCCMs meditasjonshistorie
  • TONE MJÅVATN: Meditasjonens kraft i eget liv
  • FILMSNUTT: Lawrence Freeman innleder til meditasjon
  • KORT MEDITASJONSØVELSE
  • SR. KATARINA PAJCEL OP: Ørken i storbyen - inspirasjon fra ørkenfedrene