Korona og Katarinahjemmet

 

Melding fra Katarinehjemmet

IMG_0441.jpeg

VIS HENSYN: For å bidra til å hindre og begrense smitte av Covid-19. innfører Katarinahjemmet smittevernsregler. Ta hensyn til disse ved kontakt med klosteret. 

 

 

I det felles løft som Norge står overfor i bekjempelsen av koronaviruset, informerer vi om følgende:

 
 Sr. Ane-Elisabet Røer OP 
 
Vårt gjestehus holder stengt frem til over påske 2020. Dette skyldes smittevernhensyn. Det er mulig perioden vil utvides. Dette vurderer vi fortløpende.
 
Våre studenter og søstre er fortsatt på Katarinahjemmet. Tidebønner går som normalt, men det er ikke mulig for dem som ikke bor i huset å delta.
 
Besøk. Vi arbeider kontinuerlig for å ivareta alle på Katarinahjemmet, og for å isolere ved eventuelle sykdomsutbrudd. Siden vi er mange hos oss, ber vi om at ingen oppsøker huset ved oppmøte uten at dette er spesielt avtalt.
 
Ønskes kontakt med klosteret (gjelder både gjestehus, studenthjem og kloster), send e-post . Ønskes det kontakt med enkeltpersoner, ta kontakt med den det gjelder på e-post eller telefon.
 
Grupper. Alle grupper (bibelgrupper, leksehjelp, meditasjon, rosenkrans m.m) som har sete på Katarinahjemmet avlyses frem til påske 2020.
 
 
Vi står sammen med dere alle i bønn.
 
 
 
Hilsen
Søstrene på Katarinahjemmet