KANSELLERT: Kvinnenes internasjonale bønnedag på Tautra Mariakloster

 

Velkommen til Tautra Mariakloster fredag 6. mars

IMG_2072.jpeg

NY UTSIKT: Etter at p. Anthony saget ned den gamle trerekken mellom klosteret og fjorden, har søstrene fått ny og horisontal utsikt. Den kan du også betrakte dersom du tar turen til Tautra Mariakloster fredag 6. mars. Foto: Tautra Mariakloster

 

Det er påvist korona-smitte på Frosta. Søstrene kansellerer derfor, etter råd fra kommunelegen, fellesbønnen 6. mars. De oppfordrer: Be hvor dere er!

Unknown.jpeg

 

 

Fredag 6. mars er Kvinnenes internasjonale bønnedag. Tradisjonen tro feirer Frosta økumeniske komité gudstjeneste i Tautra Mariakloster kl.17.00. Liturgien er planlagt av kvinner i Zimbabwe, og ofringen går til bibelarbeid blant mødre i Zimbabwe som har funksjonshemmete barn. Etter gudstjenesten er det kaffe i klosteret.

Alle er velkommen! Ta gjerne med noe til kaffen.

Vi avslutter i tide til kompletorium kl.19.30