St. Paul gymnas søker inspektør

Ønsker du å bli en del av St. Paul gymnas sin ledelse? Vil du være med å utvikle en av de beste skolene skolen i Bergen?

Logo St. Paul gymnasSt. Paul gymnas holder til i Bergen og er en katolsk videregående skole med plass til 270 elever. Vi tilbyr studiespesialiserende utdanningsprogram. Skolen har tre klasser på hvert årstrinn. St. Paul gymnas er en katolsk skole som bygger på den tro og livsoppfatning som kommer til uttrykk gjennom Bibelen og Kirkens tradisjon. For mer informasjon, se: stpaulgymnas.no

 
 
St. Paul gymnas ønsker å styrke skolens ledelse med en inspektør til. Stillingen inngår i skolens ledelse. En vil få personalansvar for en gruppe tilsatte. Videre så vil en få ansvar for deler av de felles ledelseoppgavene.
 
Stillingen består av ca. 50 % ledelse og resten undervisning. En må derfor kunne undervise i noen av de fagene som skolen tilbyr. Du må være engasjert, kunne jobbe på egenhånd og ta initiativ. Videre så må du være strukturert og organisert og villig til å ta i et tak når det er behov for det.
 
Vi kan love et veldig godt arbeidsmiljø, spennende oppgaver og utfordringer. Den som blir tilsatt må ta et studium på 15 stp i grunnleggende katolisisme. En må også forholde seg lojalt til skolens verdier og fremme disse. Inspektøren rapportere direkte til rektor. Stillingen er innplassert i Statens pensjonskasse. Gode lønnsebetingelser etter avtale.

 

Søknadsfrist 16. april

 
Søknad sendes til : 

Petter Gjessing, rektor St. Paul gymnas
Nygårdsgaten 124
5008 Bergen

Kontakt:

Tlf: 556 28 040 /556 28 042

Mobil: 970 99 884

E-post: petgj@stpaulgymnas.no