Pave Frans ber for ofrene i Nice

Pave Frans: – Be for ofrene og deres nære 

NTB_Rx_Ez6BDkGA.jpg
NICE-TERROR: Pave Frans er forferdet over anslaget mot Notre Dame-kirken i Nice. Han ber for ofrene og maner det franske folk til å møte det onde med godhet. Foto: Reuters, Guglielmo Mangiapane 
 
 

Pave Frans er informert om terroranslaget mot den katolske basilikaen Notre Dame i Nice om morgenen torsdag 29. oktober. Tre mennesker ble drept og andre ble skadet. Den hellige far ber for ofrene.

 
 
I en kunngjøring fra lederen av den Den hellige stols kommunikasjonsavdeling Matteo Bruni heter det at pave Frans ber for alle dem som er berørt av det brutale angrepet. Han maner det franske folk til å møte det onde med det gode.
– Dette er et smertens og forvirringens øyeblikk. Terrorisme og vold kan aldri bli akseptert. Dagens anslag har sådd død på et sted for kjærlighet og trøst, for slik er Herrens hus, står det i kunngjøringen, som fortsetter:
– Paven er informert om situasjonen og har de sørgende i Nice i sine tanker. Han ber for ofrene og deres nære; han ber om at volden må opphøre, slik at vi kan vende tilbake til å tenke på hverandre som brødre og søstre, ikke fiender. Pavens håp er at det elskede franske folk samlet kan møte det onde med godhet.
 
Vatican News
 

Les mer