Bli inspirert til å evangelisere av fr. Stephen Wang

b1e64b83-0ff6-483b-b4eb-832208ab6828.jpgINSPIRATOR: Fr. Stephen Wang, rektor ved The Venerable English College i Roma og mannen bak de kjente Sycamore-filmene, holder foredrag i Akersveien 5 fredag 28. juni kl. 18.45. Foto: Caroline Belaunde Brynsrud 

 

Fr. Stephen Wang, rektor ved The Venerable English College i Roma og mannen bak de kjente Sycamore-filmene, kommer til Oslo. Du kan møte ham. 

 

Fr. Stephen Wang er rektor for det presteseminaret i Roma som OKB sender sine prestestudenter til. Han kommer til Mathias Ledums diakonvielse i Oslo 29. juni. Fr. Stephen ankommer allerede dagen før, og vil svært gjerne snakke med både prester og legfolk i menighetene om videre bruk av Sycamore-filmene til evangelisering og undervisning i Den katolske kirke her i Norge.

De som har sett filmene, vet at det var Fr. Stephen Wang som laget disse populære filmene for noen få år siden. 

Du kan møte fr. Stephen i Menighetssalen i Akersveien rett etter messen kl. 18.00 i St. Olav domkirke fredag 28. juni. Samtalen starter kl. 18.45.

– Jeg regner med at mange allerede kjenner til de flotte Sycamore-filmene, som OKB begynte å bruke for tre år siden, og som er tekstet på norsk og flere andre aktuelle språk. Hvis ikke, kan du gjøre deg kjent med dem her på katolsk.no, sier p. Oddvar Moi ved Kateketisk senter. 

Han håper mange vil finne veien til Akersveien 5 og Menighetssalen etter messen fredag 28. juni kl. 18.00: 

– Velkommen til en kveld som inspirer til katekese og evangelisering! Det er bare å møte opp, vi krever ikke påmelding, forteller p. Oddvar, som gjør oppmerksom på at samtalen føres på engelsk.  

 

 

Les mer